Helt slut!

La culture cést moi!  Det är en kulturgris alltså enligt lappen som sitter på. Jaja, är man en kulturgris så har man väl förtjänat en puss.

image10

Svassade runt på stan med Rebecca på lördagkväll/natt. Skulle försöka möta syster liten på centralen oxå men hennes tåg var en timme sent så vi orkade inte vänta. Fick bli en väntirish på O´learys iaf :o)  Hamnade sen på söder (otroooligt ovanligt) med världens roligaste svensexegäng. Dansade halva natten, träffade Thomas och hade urkul! Den där jäkla nattbussen hem är dock inte riktigt lika rolig.....blääääää!


Kom upp idag nångång på eftermiddagen....tänker inte ens säga när men jag kan inte komma ihåg när jag sov så länge senast. Måste nog varit nångång i tonåren  *S*  Gick ner till udden för lite solande och bakispizza, oh yes!


Sen tyckte syster liten att vi skulle grilla hos pappa. I´m the grillmäster! Jäkligt svårt bara att grilla en jäkla massa mat och det låg typ 7 grillbriketter i grillen....oj vilken värme de alstrade då. Efter maten fick vi dock in alla karlarna i köket för lite disk och efterrättsframplock!


image11

Ja det där som ser ut som en kökshanduk i nederkant är faktiskt min pappa! 





Kommentarer
Postat av: Jonte

Thomas.........nähääääääääääää.........

2008-06-01 @ 23:00:40
URL: http://www.trinet.se
Postat av: Jonte

;)

2008-06-01 @ 23:01:16
URL: http://www.trinet.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0