Bråttom, bråttom!

Fredag kväll:  Middag med Jonte på alex. Standardkväll kan man väl säga. Mycket trevligt iaf, bilder kommer senare. 

Lördag dag har spenderats på stranden med Noomi, Marcello och Calle. Varmt som satan! Känner att det svider i ansiktet.

Nu skall jag till Rålis och njuta av kvällsolen! 

Lämnar er med  http://youtube.com/watch?v=rpo7A5xUNmM

Japp den går på repeat i lurarna nu!

The King was here!

Nej inte Elvis, även om jag hade föredragit det. Men vi hade fint besök i kommunen idag av vårt kungapar. Barnen skulle gå ner med skolan och vifta med flaggor så jag hängde på. Vi var ju inte ensamma i centrum direkt. Försökte ta lite bilder och det här med fotografering är ju verkligen min starka sida......


Bästa bilden idag


image6



Fråga mig inte vad jag höll på med *S* 


Sprang på GranneJanne som försökte gömma sig under ett träd men jag hittade han iaf! Efter en stund kom bror min och 2 sekunder senare mamma. Sen var det ju såna musikmilitärer där och slog på trummorna och hade fina hattar med gardintofsar. Tjusigt värre!


image7


Kommunhuset flyttade för ett tag sedan. Ja inte huset alltså men man bytte lokaler och rev det gamla. Framför gamla kommunhuset fanns nåt fint som bara försvann..... Men idag var han tillbaka. Finputsad och förgylld!


image8

Vad man nu vill säga med denna figur..... Är vi grisar i denna kommun eller nåt   *S*  


I lurarna just nu:

http://youtube.com/watch?v=GkEQS5SJZPU

Hellre 100 fåglar i skogen...

...än en svala på den inglasade balkongen!!! 

Jaha så kommer man hem från jobbet, går runt och pratar i luren lite. Sätter mig på balkongen och tjoff så har en fågeljävel flugit in och rullar runt på golvet. Vad gör man? Jo man ringer viltjouren a.k.a GranneJanne! Han kommer upp och går ut och letar, men inte fan är fågeln kvar. Nähä ok, tack för hjälpen iaf.

Går ut på balkongen, lite smårädd, så jag öppnar bara ett fönster lite grann. Tror ni inte en till fågel kommer och lyckas pricka precis där det är öppet och flyger in!! Och den här var helt vild och flaxade som en påtänd Magica de Hex! 

Ja Janne fick ju då ta sig upp på höjderna igen.... Den här fågeln var dock inte så bright och hade flugit sin kos, utan valt att hoppa ner i min grillkasse. Påsen stod och skakade som om det låg nåt helt annat däri.... *S*  Han fick ut fågeln iaf och jag vågar efter detta inte gå ut på balkongen längre. Jag är livrädd!


image4


Det var jättemycket personal på jobbet idag, verkligen....   Men självklart en jäkla massa kunder och alla skall tjaffsa om nånting. Svettigt värre.

Bråkade med en leverantör oxå och kallade han för jävla idiot. Jag är mycket stolt över mig själv... Men va fan, de får lära sig att mig jävlas man inte ostraffat med! Så nej, lager och verkstad har jag inte sett ett jota av idag. Istället har jag stått och stirrat på 


image5

Jajamensan! Kassa hela dagen! Förklarar ju huvudvärken ikväll...


And I believe in me

Even when the thunder and storm begins
I'll be standing strong like a tree in the wind
Nothing's gonna move this mountain

Åh jag är helt såld på Dima!! Och jag terrar mina stackars arbetskamrater med Dima på repeat *S*  Men det får de stå ut med. Även 2006-bidraget är riktig Jennymusik!

http://youtube.com/watch?v=mbyv_FpeMk8

Har suttit och lyssnat igenom en massa ESC och upptäckt att de senaste åren har jag alltid gillat Danmark. Så det var kanske inte så konstigt att jag gillade dem iår igen.

Varmt och skönt på balkongen när jag kom hem. Sonen körde GH med kompis och dottern var hemma hos en skolkamrat så jag hade en stund i solen! Finns det nåt bättre än sol, värme, bra musik och nåt gott att dricka ;o)

image3

Ny vecka!

Dagen började bra med ett trevligt möte på stationen ;o)

Kommer till jobbet och möts av kommentaren "Men Jenny, du är ju helt perfekt idag!" 

 Sen tappade jag bort ett kuvert med reservdelar och blev arg som ett troll.....

Ännu gladare blev jag när jag kommer hem och hela hallen och vardagsrummet ser ut som ett bombnedslag. Låt inte barnen gå hem själva från skolan.... *suck*    Så jag skall nog spendera kvällen med att städa. Lika bra det, solen har ju gått och gömt sig bakom stora moln så balkongen lockar inte.

Kaffe och vindruvor är bra till middag har jag hört oxå...

Illamående

Hatar att må illa!   Är det solens fel eller de 14 koppar kaffe jag tryckt i mig idag? 

Ser ju verkligen fram emot en ny arbetsvecka...NOT   

Kan det inte bli helg igen så jag kan få vara ledig? 

Nej nej, jag har inte alls tråkigt såhär på söndagkvällen om nån undrar....

576172-2

576172-2

Ryssland!!

Ja vi pratar ju då final i ESC. Tittade tillsammans med grannen på detta hemma hos mig. Ryssland vann ju som säkert de flesta vet. Och nog var han en liten favorit. Hade inte hört hela låten innan men det lilla jag hört var ju ok. Jag tyckte han borde vunnit redan 2006 men då knyckte ju Lordi förstaplatsen. I år var ju Dima som tur var med igen och fick vinna! *wiihiii* Me like!  

Och vilken knäpp på näsan Perelli fick då. *moahahaha*  Det kanske inte var det bästa startnumret direkt efter Lettland. Deras bidrag var ju mycket fart å fläkt å show. Efter det skall våra otroligt fina Charlotte som ser ut som en transvestit framföra sitt bidrag. Nä, funka inte.  T.o.m. jag gick iväg då för en kort paus. Tror nog resten av europa gjorde det med...

Dagen har idag spenderats på udden i stekande solsken! Skönt medans man är där men nu på kvällen hamnar man ju i nån sorts solkoma och vet knappt vad man själv heter.

Inlines och tupperware

Åkte till Jakobsberg för lite shopping. Stadium skall tydligen bygga om så de hade stor rea. Inga skor till mig men dock till barnen. Och INLINES!  Fråga mig inte vad jag håller på med men nånting säger mig att jag har ett par brutna handleder inom en snar framtid....

Efter detta blev det en sväng till syster stor för fika. Yeah right.... Där var det framplockat till Tupperwareparty med tanterna. Som tur var sken solen så jag passade på att bli lite röd i pannan och på näsan.

Barnen var hungriga och jag började tänka på middag, vad har jag i frysen? Inte ett jota var svaret jag kom fram till så det fick bli en vända på Coop oxå. På hemvägen tyckte pappa att vi skulle ha lite kul och tog en sväng i biltvätten. Oj vilken upplevelse..... men barnen fnissade lite iaf.

Ikväll hoppas jag solen håller i sig så kan jag sitta på balkongen och prata bort ett par timmar med sällskapet för dagen. Och så är det ju final i  ESC  :o)

Helg!

Fredagkvällen spenderades i tvättstugan. Kul fredagsnöje....

Har haft flera lediga helger på rad så detta är min första barnhelg på en månad! Man vänjer sig snabbt vid att alltid ha nåt att göra så att bara vara hemma en kväll, jag visste inte vad jag skulle göra, så det blev tvättstugan.

Halva natten spenderades i telefon *suck* Vad gör man med folk som kommer från en helt annan planet och inte förstår vad man säger? Jag säger "så här och så här är det" och får tillbaka "nej du tycker faktiskt så här". Vet jag inte själv vart jag står eller?

Som tur är så vet jag vart jag står faktiskt.Och jag är tillräckligt stark för att stå på mig oxå. Jag är ju bäst :o)

Sonen har för övrigt klarat alla låtar på medium i Guitar Hero III. Han är stolt som en tupp!

Men nu skall jag iväg och shoppa!  Oj vilket ovanligt helgnöje..tssss...  Är på jakt efter ljusgula och vita piratbyxor. Nån blus till detta och själklart skor! Hittills har jag faktiskt bara köpt 14 par vår/sommarskor....

Förbannade mupplur!!

Kan nån ge mig en ny mobil eller?    Blir så jäkla trött på denna som hänger sig, blir svart på skärmen när det ringer och kameran som inte startar.  

Skitbra lur verkligen! Speciellt med tanke på att den är typ 3 veckor gammal.....

Vilken schysst buske hon har!

Kristian Luuks kommentarer kommer en vacker dag att ta livet av mig!

Jag har ju då kollat semifinal 2 i ESC med dotra idag. Var väl kanske lite bättre än nr1. Genomgående tema var väl silverklänningar för flickorna. Jättesnyggt....verkligen....

Cyperns bidrag var ju helt galet. När sångerskan tog av sig sin silvriga morgonrock och visade upp oranga fransar med nåt lackliv utbrast dottern: Men hjälp!! *S* 

När sångerskan från Portugal vältrade sig in på scen drog dottern filten över huvudet.....

Lettlands bidrag lär väl finnas med på Hits for Kids.  Så bra var de.

Min favorit är iaf Danmark!  Absolut snyggast scenkläder oxå! http://youtube.com/watch?v=RVwbUYDuQCQ



Roligare var det ändå att se Champions League-finalen igår. Vilket jäkla tryck! Inte ofta jag sitter och hoppar i soffan och kastar popcorn omkring mig men det gjorde jag, jajamensan!


Middag!

Middag!

Semifinal i Eurovision!

Jag tittade lite grann på detta spektakel och undrade i mitt stille sinne hur länge jag skulle stå ut!  Vad håller de på med?!? Man kan lika gärna döpa om det till Komedifestivalen istället för Melodifestivalen. Vilken cirkus.....


Vaknade imorse och trodde det snöade! Insåg efter ett par sekunder att det dock var dimma och prickarna jag trodde var snöflingor var allt pollendamm på balkongrutorna......

Middag med pappa idag. Har ätit mat så jag är helt kräkfärdig nu. Vad det blev? Kyckling såklart :o)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0