Bebis är liten!!

Eller ja.... iaf med mina mått mätt!  

Var på viktskattning igår. Joakim vägde ju 4630gr och Joceline 4180gr när de föddes. Joceline är ju oxå nästan två veckor tidig så de har varit stora bebisar.

Men denna beräknas bara bli ca 10% större än genomsnittet. Vilket innebär att jag kanske faktiskt får en bebis UNDER 4kg!!!

2 veckor och 2dgr kvar max!!!  

Vi finns här!

Japp, jag vet att jag är jätte asocial för tillfället. I mitt huvud snurrar bara bebis hela tiden. Förhoppningsvis för resten av familjen oxå. Vi boar här hemma bara. Korg till bebis klar i sovrummet och stora tv:n framme finally.  Hade ju tänkt att spendera de närmaste två veckorna ungefär i sängen och då måste man ju se på film!!  

Därför har jag även slagit till och köpt Hellraiserboxen! Såg trean igår kväll innan jag skulle sova. Nu när jag tänker på det så kommer jag inte ens ihåg hur den slutade............. Gissa hur trött jag var...................

Är så jäkla trött hela tiden så jag orkar precis ingenting. Man försöker, men är som en snigel. Snabb vändning på gatan=sammandragning, för stort kliv=sammandragning, öka takten på promenaden=sammandragning, vända sig i sängen=sammandragning.

Hela jag känner mig som en konstant kramp!! Benen, magen, ryggen. *gnäll,gnäll*

Och så fyller Per år snart. Så vi håller på och planerar kalas! Jobbigt värre, har räknat ihop och kommer bara närmaste familj (mor/far/syskon + resp,) så blir vi "bara" 23 st. Sen vill han ju självklart bjuda lite vänner oxå......... Så ja vi slutar nog på närmare 40 pers. Kul att jag skall fixa mat till alla dem, jag som inte ens kommer ur sängen för att fixa frukost till mig själv......

Snart är bebis klar!!

Så får vi se om h*n ser ut som vi sett.hrrrm


RSS 2.0