försäkringskassan

Nu har jag ledsnat totalt på försäkringskassan!!!  Därför skickade jag detta trevliga mail till dem idag:


"Har fortfarande inte hört något från er. Förväntar mig att bostadsbidraget utbetalas på fredag 27:e.
 
Detta är helt sanslöst hur lång tid ni tar på er att handlägga ett ärende. Och att sen säga att det skall handläggas omgående så tar det ändå flera veckor till är under all kritik!!
 
Bostadsbidrag på fredag, annars förväntar jag mig att någon ringer upp mig och förklarar vart jag skickar mina räkningar" Så får vi se om det är någon som får tummen ur eller hur de nu tänkte lösa detta.

Äntligen!!

Veckans horoskop:


Skorpionen: Du drömmer att du blir boss i veckan. Inte chef eller så. Nej du drömmer att du blir boss i ett tv-spel. Att du kan flyga och så. Att du är den sista fienden. Att man måste ta sig förbi dig för att komma till nästa level. Du vaknar, och är kvar i drömmen. Någon försöker gå förbi dig på trottoaren. Du dräper henne med ett eldklot i magen. Någon kommer nära dig på bussen. Du flyger rakt upp i luften och förgör honom genom att blåsa honom till is. Någon ger dig en lugnande spruta. Du blir ett brinnande inferno. Sen sväljer du tungan och dör.

Ni är dåliga!!!

Inte en enda gissning har jag fått!! BUUUUUUU!

Lördagen iaf!!

Jag satte mig på tåget och åkte iväg. Erik och Krista klev på i Kallhäll.  Vi åkte vidare till Fridhemsplan där vi mötte upp Rebecca och Rikard. Sen började allvaret....

http://www.cybertown.se/ct3/cgi/index.cgi

Av med kläderna, på med västen och sen var kriget igång! Vi blev ju dock svettiga av detta och då måste man ju tvaga sig. Detta görs bäst på http://www.centralbadet.se/roach/Poolinformation.do?pageId=20 så vi spenderade ett par timmar där oxå. Allt detta springande/simmande/badande gör en dock hungrig.

Så middag intogs på http://www.ilfornocontapas.se/rest/rest.htm. I mängder skulle man lätt kunna säga. Vi satt till bords i lite mer än 3 timmar för att få i oss dessa berg med mat vi beställt in :o) Kvällen avslutades sen med sängfösare på http://www.olearys.se/ på centralen. Den bestod dock för mig av en kaffe för att jag ens skulle orka hålla ögonen öppna på vägen nerför trappen till tåget. Snacka om tröttmössa!!

Kan ju säga att träningsvärken i mina ben igår var inte nådig........

Veckans horoskop

tyvärr var inte horoskopen uppdaterade så jag fick plocka ett annat. Detta tycker jag dock bara var dystert.........


Sir Winston Churchill föreslog i ett berömt yttrande att vi inte skulle se så långt framåt, eftersom "ödets kedja kan bara omfattas med en länk i taget." Den här veckan ska du våga trotsa det påståendet. Se dig själv 10 eller 20 år längre fram. Det hjälper dig att få perspektiv på den riktning du rör dig i just nu. Känns den fortfarande rätt för dig?

Ja jag undrar oxå.

http://www.aftonbladet.se/wendela/article4479038.ab

Om man bara har sig själv att tänka på. Vad är det man stressar upp sig för?


Och det här inlägget är nog nästan sensation! Tror att det är första gången i världshistorien som jag och Skugge har samma åsikt.

I lördags!

Fick jag ett mail som löd:

"Hej!
 
Du ska ta pendeln som går 15:06 från Kungsängen, första vagnen.
 
Ta med följande:
 
Bra skor utan klack (jumpadojjor)
Badkläder
handduk
ev smink deo mm
middagsklädsel (behöver inte vara så snofsigt)
 
Vi ses!"
 

Gissa vad som hände! Och de som vet behöver inte säga nåt. Den som kommer närmast i gissning vinner en rosa brödrost i valfri färg!  Kom igen nu!!! 
 

Försäkringskassan. Igen....

Efter 2 mån väntan på bostadsbidrag lackade jag ur och skickade ett argt mail till FK. Fick till svar att ärendet tagit för lång tid och skulle handläggas omedelbart.

Nu har det gått lite mer än en vecka sen dess och jag har fortfarande inte hört något. Mailade igen och vad fick jag för jäkla svar? Jo att ärendet inte är handlagt ännu men det skall ske omgående! IGEN!  

Vad betyder omgående hos FK? Inom en månad eller? Nu får de ju ta och skärpa sig. Vad hjälper det om jag får en klumpsumma till våren? Jag har väl fanken räkningar NU att betala.  *suck*   

Jäkla byråkratsverige. Å folk sitter å kacklar om att det handlar om blå eller röd regering. Jag säger att det handlar helt enkelt om lata jävla kontorsråttor hos FK som inte vet vad lägga på ett kol är!!

Öppna öronen!!

Mycket bättre än så här blir det inte!!  


http://www.youtube.com/watch?v=Zvqw6d_KS8Q

Sjuk, sjuk, sjuk!

Fruktansvärt förkyld!! Nu har den mysiga hostan satt in oxå. Tror inte jag sovit en blund inatt. Så fort jag lägger mig ner går det inte att andas längre och jag bara hostar tills jag storknar. Hur kul som helst.......................NOT!

Men van vänjer sig vid att ha en kroppstemp på 38-39 grader ganska lätt. Lite seg i kolan i början av veckan men nu flummar jag runt mest hela dagen och jag klarar att laga mat oxå. Fast det där med disken har barnen fått ta över *moahahaha*  Visar man att man kan får man fortsätta oxå!

Friluftsdag!

Barnen skulle ha friluftsdag med skolan. När jag går ut i köket så upptäcker jag att de ätit upp nästan all kycklingsallad jag gjort + allt bröd. *suck* Då är man ju tvungen att gå ner till centrum och köpa lite mer.  Så  åskmolnet Jenny gav sig ut på kvällspromenad. 

Tror ni jag blir en aningens förvånad när jag kommer hem och möts av denna syn?
Japp! Där står de båda två och diskar! Halleluja!


Veckans horoskop

"Skorpionen: Du får feber ikväll. Febern övergår i frossa. Du svettas ymnigt. Sliter av dig täcket. Öppnar alla fönstren, men det är fortfarande varmt. Du placerar isblock över din kropp. "Det var ju helvete, vad varmt det var här inne", skriker du. Och så hoppar du ut för fönstret. Tredje våningen, men du klarar fallet ganska bra. Bryter några ben, men kravlar iväg. Bort mot grannen. Knackar på. Ber att de ska stänga fönstren för att stänga inne värmen, för att inte höja utomhustemperaturen. De undrar om du är riktigt klok i huvudet. "Bara stäng era satans fönster", säger du. De stänger. Du vandrar vidare i natten. Du har många fönster att stänga. Polisen tar dig. Du hamnar i en cell. "Öppna fönstren", säger du. Polisen lyssnar inte Du börjar springa in i väggar. Det låter något alldeles förfärligt när du kastar dig in i vägg efter vägg. "Öppna..." säger du och kastar dig in i vägg. "Fönstren", fortsätter du när du ligger halvt utslagen där på golvet. Till slut öppnar de ett fönster. Härligt! Det blir en bra vecka, det här."

Fast jag fick faktiskt feber redan igår! Har legat däckad idag med snuva, hosta, kli i öronen och svid i halsen. Inte kan jag sova heller för jag har fortfarande ont i min sönderstuckna arm. *suck*

Festen hos pappa i lördags var hur lyckad som helst. Vi hade överraskningsfest med maffiatema!! Min kamera var dock spårlöst försvunnen så jag hoppas på kort från pappa och Petra.

http://www.youtube.com/watch?v=1aV9X2d-f5g&feature=related

Ordmoln!

Det här var kul!! De trycker ihop det man skriver om på sin blogg/hemsida/whatever. Detta blev resultatet för mig!Lista!

Skulle du vilja...

...vara längre?
Nej, tycker jag är ganska lagom.
...väga mer?
Knappast! 
...dricka dig full nu?
Inte det minsta

Kan du...

...röra på öronen?
Nä.
...slicka dig på näsan?
Tror inte det. Brukar inte prova.
...kolla i kors med ögonen?
Jo det kan jag!
...låta bli att prata på fyra timmar?
Kan bli svårt
...vara på fest utan att dricka?
Japp, det kan jag!
...låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar?
Ja absolut. Believe me, det finns mycket skitaffärer där jag inte köper nåt oavsett hur mycket pengar jag har!


Spartider!

http://www.alltombarn.se/familjeekonomi/familjen-som-har-kopstopp-i-ett-helt-ar-1.21565


Så de drar in på "onödig konsumtion". Men går på bio och restaurant och köper kläder osv. Vad är det då de drar in på? Vad är det de kallar "onödig konsumtion"? Som de tydligen kan spara 100000 på på ett år......... Vad för sorts skräp är det de köper för 8000:- i månaden?

Igår

fyllde pappa 60 år!!  *hurra*

Åkte dit på kvällen och smaskade tårta tills man var hög på socker!  Var hemma strax innan nio, lagom trött, men barnen tjatade på mat. Helt galet! Kl 9 på kvällen ställer jag mig inte å lagar mat men svänga ihop en påse pulversoppa kan man väl alltid. Och det gick vägen! Barnen var nöjda.

Så, slutet gott, allting gott!

Svennetestet!

[X] Ditt efternamn slutar på -son
[X] Du känner någon som har samma förnamn som du
[X]  Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du
[  ] I din familj är ni 2 barn
[  ] Du bor i villa
[  ] Dina föräldrar är mellan 35-50 år
[  ] Dina föräldrar har gift sig
[X] Din mamma är yngre än din pappa
[  ] Din pappa heter Lars
[  ] Din mamma heter Anna
[  ] Din familj har en Volvo
[X] Din familj har en silvergrå eller röd bil
[X] Du har tillgång till internet hemma
[X] Du har en egen mobiltelefon
[X] Du har ett eget rum
[X] Du har varit utomlands minst 2 ggr
[  ] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[X] Du har varit i Grekland
[  ] du har varit på Öland minst 2 ggr
[X] Du har varit på husvagnssemester minst 2 ggr
[  ] Din familj har en husvagn
[  ] Ingen av dina föreldrar röker
[  ] Du idrottar flera ggr i veckan
[  ] Du har husdjur
[  ] Du får månadspeng
[  ] Det flesta i din familj är blåögda
[X] Du äter på McDonalds (Typ 1 gång per år...)
[X] Du följer melodifestivalen

Mulitplicera antal kryss med 3 och få din procent.

Jag är 39% svenne!  Undrar vad resten består av...........

Ny vecka!

Jobbade en del förra veckan så jag var lite trött.

Helgen var lugn som vanligt.

Fredag: middag hos Per bara. Inget mer avancerat än så.

Lördag: Åkte till Midsommarkransen och kollade Olas innebandymatch med Petra. Kom till Kungsängen vid 4 men sprang på Maggan så jag var inte hemma förrän 5. Efter en stund kom Per och hämtade mig så åkte vi och handlade på Coop. Man måste ju ha gottis när det är Melodifestivalen!!  Denna gång var vi rätt så duktiga iaf och köpte grönsaker och dip! Ok, lite chips oxå.... men det var faktiskt bara lite!!

Söndag: Barkarby! Kollade runt på lite böcker, sen köttbullar på Ikea. Efter detta hem till Pers mor på liten visit. De ville egentligen bjuda på mat men vi hoppade över det denna gång. Åkte vidare för en liten flukt på Mia och Jonas "nya" hus. Och spela hockey med Jacob..... *S*  Hann vara i huset ungefär 2 sek så kom han med sopskyffeln och tyckte att den fungerade bra som hockeyklubba åt mig. OK! Det är bara att hänga på. Per fick dock ta över den rollen så jag hann prata med Mia lite. Helt stört att även om man bor nära så ses man typ aldrig!     Kom hem runt 5 och försökte få en stund på soffan. Då kom pappa och lämnade strumpor till Joceline. Gick tillbaka till soffan men 3 min senare kom barnen hem. Så då var det bara att börja laga mat. Tog ett bad på kvällen istället som gjorde mig väldigt trött i huvudet så jag somnade supertidigt!  Men inte var det lättare att kliva upp kl 6 imorse för det..........   

Fast vi går mot ljusare tider!! Trodde jag hade missat nån klockomställning eller nåt imorse eftersom det nästan var ljust ute när jag gick till tåget. Men med tanke på hur mycket folk det var på tåget så hade nog alla andra missat det med.......

När ska man ställa om klockan? Mars nånting? Om nån vet, skicka en påminnelse till mig så jag inte missar det på riktigt!

Jag är vaken!

Har inte bosatt mig hos tandläkaren även om vissa tror det.

Jag jobbar faktiskt!! Mycket!! Högtryck idag. Kl är 15:10 och jag ligger på 191 samtal. Lär ju bli en rekorddag detta!

Sövande tandläkare

Alltså, att sitta på en stol och stirra och lyssna på en borr som viner, finns det nåt mer sövande? Det är ju bara ett litet monotont ljud och det vet vi ju alla att man somnar av.

Så jaaaaaa, jag somnade hos tandläkaren. Det var dock Joceline som låg i stolen, jag satt i besökstolen bredvid. Men efter 40 min så kunde jag inte hålla ögonen öppna längre. *zzzznnnnnarrrrrrkkkk*   Detta straffade sig dock när jag skulle sova på kvällen. Av nån anledning var jag helt speedad och kunde inte sova. Kollade på både The Bourne Ultimatum och Planet Terror.

Bourne-filmerna gillar jag mucho.  Planet Terror däremot måste ju vara gjord på nån enorm syratripp. Herregud, värre skit får man leta efter.  Sorry.

Måste ju...

Veckans horoskop oxå!!!


Skorpionen: Du får dessvärre kräksjukan mot slutet av veckan. Inget konstigt alls, tänker du, och hukar dig över toalettstolen. "Det här går över" tröstar du dig. Men det gör inte det. När du har kräkts i två dagar öppnar sig plötsligt magen. Du får blodstörtning och kräks upp allt ditt blod. Hulkning för hulkning rinner livet bokstavligt talat ur sig. Nej. Det blir ingen rolig vecka, det här. Men ändå. Wow!Hur ser ditt ut?

http://www.1000apor.se/content/horoskop-0

Korrektion

Enligt Ulla då då så hade hon ont i ryggen. Ont i ryggen. Har ni hört på den.  

Du var vek Ulla. Du är vek.   Du är en vekling.(satan vad ont jag kommer få nästa gång jag träffar henne ;oP )

Helgen

var lugn!  Som vanligt har jag sovit bort större delen av den känns det som ;o)

Fredag: Åkte ut till Bro och käkade middag med Ulla och Per. Var väl kvar till 21 ungefär sen åkte vi hem och stupade i säng. Orkar precis ingenting för tillfället *suck*

Lördag: Eftersom jag somnar tidigt så vaknar jag tidigt oxå. Låg kvar och drog mig till 9 iaf innan jag gick upp och diskade en omgång i köket. Varför tar aldrig disken slut!!?? Vid 12-snåret åkte vi ner till Ekhammarhallen då det var dags för handboll. Nusses fadderlag spelade så vi försökte hejja så mycket vi kunde. Efter detta blev det Ärvingehallen och innebandy för Petras del. Där hejjade vi oxå, även om pappa tyckte jag var dålig på att blåsa i tutan. Jamen hallååå, de gjorde ju inga mål. Har ingen aning om vad jag gjorde på lördagkvällen men om jag får gissa så sov jag. Vi var lata och köpte mat på grillen oxå......   Vet inte om Nusse har kommit in i nån växtspurt igen eller nåt. Hon tjatar om att hon vill ha kött hela tiden *urk*  Vad är det för fel på kyckling liksom? 

Söndag: Planerna var långpromenad på Stäkshalvön men Ulla bangade. Sen pratade jag med Petra och hon berättade så trevligt att de skulle till Ikea. Då var jag tvungen att följa med! Så vi spenderade några timmar på Ikea. Jag köpte så mycket som en ny korkskruv *halleluja* Min gamla försvann i somras nångång efter en kväll i Rålambshovsparken med Rebecca. Kom hem och tog det lugnt i 3 min innan jag var tvungen och laga middag. Till Nusses förtjusning blev det fläskfile, jag nöjde mig med pommes å bea. Bra kosthållning Jenny!!  Lite senare på kvällen drog vi på bio och kollade Valkyria. Hmm, njaaa, inte riktigt min stil. Det var ju liksom bara upprepning på sånt man redan sett och läst om en hel del. Skillnaden var att nu kallar man det film istället för dokumentär eftersom allt inte stämmer. Tråkigt var det iaf.  MEN plus i kanten till mig; jag somnade inte en enda gång!!! 

RSS 2.0