Ni är dåliga!!!

Inte en enda gissning har jag fått!! BUUUUUUU!

Lördagen iaf!!

Jag satte mig på tåget och åkte iväg. Erik och Krista klev på i Kallhäll.  Vi åkte vidare till Fridhemsplan där vi mötte upp Rebecca och Rikard. Sen började allvaret....

http://www.cybertown.se/ct3/cgi/index.cgi

Av med kläderna, på med västen och sen var kriget igång! Vi blev ju dock svettiga av detta och då måste man ju tvaga sig. Detta görs bäst på http://www.centralbadet.se/roach/Poolinformation.do?pageId=20 så vi spenderade ett par timmar där oxå. Allt detta springande/simmande/badande gör en dock hungrig.

Så middag intogs på http://www.ilfornocontapas.se/rest/rest.htm. I mängder skulle man lätt kunna säga. Vi satt till bords i lite mer än 3 timmar för att få i oss dessa berg med mat vi beställt in :o) Kvällen avslutades sen med sängfösare på http://www.olearys.se/ på centralen. Den bestod dock för mig av en kaffe för att jag ens skulle orka hålla ögonen öppna på vägen nerför trappen till tåget. Snacka om tröttmössa!!

Kan ju säga att träningsvärken i mina ben igår var inte nådig........

Kommentarer
Postat av: Ulla

Men hallå....jag visste juh vad du hade gjort på lördagen så då kunde jag ju inte gissa jööööö.... :o))

2009-02-25 @ 09:31:14
Postat av: Jenny

Tro´t eller ej men det är inte bara du som läser här. Men ingen av de andra vågade ens gissa! Men du kunde väl bara ha försvårat det med clownmålning eller nåt?

2009-02-25 @ 09:41:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0