Finn fem fel...........


Vi har köpt vagn!

Jo igen.......


Den här blev det den här gången, med variopluslift.
Sååååå fin!!!

Hmmmmm

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article5554460.ab

"här är historien om hur han brände alla pengarna" skriver de. Men han har ju köpt ett hus och en bil oxå för pengarna, då tycker inte jag att man kan klassa det som att "bränna" pengar. Eller? Det är ju varaktiga saker, visserligen faller ju bilen i värde men huset kan man väl få en slant för om det kniper.

Vad skall man annars göra om man vinner pengar? Lägga i madrassen och köpa ravioli för när man är pensionär? Skulle jag vinna en miljon skulle jag oxå lägga pengarna på ett hus, rakt av!

??????


Fina Sverige!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5544006.ab

Jo så här är det för många! Råkar man hamna i försäkringskasseträsket är det ju nästan kört. Eller det är kört rättare sagt. Handen upp alla som skulle klara sig utan några som helst inkomster i 3-4 månader! Tror inte jag känner någon faktiskt. Och alla har inte heller föräldrar som kan ställa upp och hjälpa till ekonomiskt.

Det har ju precis rett upp sig för mig med min försening på försäkringskassan. Men så blev jag ju sjukskriven nu..... och enligt FK har de längre handläggningstider på sommaren pga semester så jag kanske kan få min första utbetalning i slutet av aug. Och då pratar vi alltså halva min lön under juni, juli, aug.  Jomenvisst, jag är ju så rik så jag klarar mig utan dessa pengar...........igen............... Tack så jävla mycket!  

She did it again!!!

Träffade Stellan på stationen imorse, tur var väl det, då hade jag nån att fråga vilken dag det var idag............*suck*

Tur att man har familj hemma på semester som kan hjälpa en och säga till vilka dagar man skall arbeta och vilka inte!


I måndags blev vi skickade till KS av barnmorskan för kontroll av möjlig propp i benet. Fick återkomma i tisdags morse för ännu mer kontroller men det var lugnt. Sen fick jag blodförtunnande.......... jag känner mig gammal!  

Ser ni!!!

59 dgr kvar till Bebis!!! Det betyder att det är MINDRE än 2 månader kvar.

Ni har alla börjat köpa presenter va?    ;o)    

Dagvill!

Det kom fram en tant till mig på stationen.  "Förlåt, jag har sovit så mycket så jag vet inte längre vilken dag det är idag, kan du hjälpa mig?"      Snurrig tant tänkte jag men visst, Det är onsdag vräker jag ur mig.  "Är det inte lördag?" frågar tanten. Jag blir lite osäker och säger; nä men kanske fredag då?  Det är då det slår mig...........  Jag är ju lika snurrig som hon!!! Jag vet inte vilken dag det är!!! Och jag jobbar!! Skulle inte förvåna mig om jag gör lördagsmiddag en tisdageftermiddag och går till jobbet på söndagen istället............... *suck* 

Allt löste sig dock med mobilen som tur var så kunde vi konstatera att det var torsdag igår.


Om det nu var nån mer som inte visste det...................

RSS 2.0