Duktiga jag!

1; Gå in på www.raggningsreplik.se.
2; klicka på slumpa raggningsreplik 5 grr.
3; Repliken som kommer den 5 gången är den som passar dig.


Min blev:   
 "Orka raggningsrepliker. Ska vi knulla? ."
Jaha ja, där ser man.

Möte på jobbet

chefen fixar käk men idag säger hon "var är alla matlistor?"  Vi har haft några i köket men de var borta nu. När jag var ut och rökte hittade jag dock en i entrén och tog med den upp. Nu när vi kollade brevlådan så har det kommit en lista där oxå!   Tror ni pizzeriorna i området buggar vårt kontor?

Vilda diskussioner hemma!

Jag tycker att man ställer vassa knivar neråt i besticklådan i disken/diskmaskinen. Då behöver man inte skära sig om man letar efter nåt annat, eller göra illa sig om man snubblar på luckan till diskmaskinen. Barnen kollar ju knappt när de skall ta bestick ur lådan och står det då några knivar fel så är det massa liv och åtgång på plåster. 
Jag har haft detta tänk i 10 år nu, för Per är det nytt. Vilket betyder då att han ställer besticken neråt ungefär 1 gång av 3. De andra gångerna säger jag inget men han ser blicken och att jag själv går och vänder på knivarna  *S*     Jag tycker oxå att man skall handdiska då jag inte finner diskresultatet ur maskinen tillfredställande. Om man handdiskar så diskar man tills det blir rent, eller hur. Men att låta maskinen stå och diska en omgång och sen plocka ut och det fortfarande är skitigt? Jag skulle bli galen!

Hursomhelst så tror jag att bröderna Schulman är väldigt insatta i mina köksdiskussioner för gissa hur mycket jag fnissade när jag läste veckans horoskop!!!

"Skorpionen: Månen står i ascendent med Jupiter den här veckan och du ramlar över diskmaskinen i köket och blir spetsad av besticken. Hade de där besticken varit rena hade du sluppit få infektion. Nu står det i din dossier: "Dog av matförgiftning". Är inte det jävligt lattjo ändå? Att dödsorsaken inte var att du spetsades av besticken, utan att det fanns bakterie-jävlar på dem. E-koli eller nån sån skit."

Ehhh... Va?!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4729289.ab

 

"På Tele2 hänvisar man till integriteten då det nya barnporravtalet utökats och omfattar nu också sajter som länkar till barnporrsidor.

- Vi har fört diskussioner om förändringar i avtalet. Än så länge anser vi inte att vi har fått garantier för att säkerställa integriteten hos våra kunder"  

Ursäkta men om men om man är inne på sidor med barnporr eller sidor som länkar till barnporr så är man jävligt fel ute och att då komma dragandes med integritet är ju skrattretande.  Jag tycker att vi helt enkelt bygger in bomber i alla datorskärmar och surfar man på fel sidor så utlöses den. *Poff* så var problemet ur världen. Tycker även att vi kan skicka lite surströmming till idioterna på Tele2 som vägrar skriva på avtalet.


Som vanligt

You are The Empress Beauty, happiness, pleasure, success, luxury, dissipation. The Empress is associated with Venus, the feminine planet, so it represents, beauty, charm, pleasure, luxury, and delight. You may be good at home decorating, art or anything to do with making things beautiful. The Empress is a creator, be it creation of life, of romance, of art or business. While the Magician is the primal spark, the idea made real, and the High Priestess is the one who gives the idea a form, the Empress is the womb where it gestates and grows till it is ready to be born. This is why her symbol is Venus, goddess of beautiful things as well as love. Even so, the Empress is more Demeter, goddess of abundance, then sensual Venus. She is the giver of Earthly gifts, yet at the same time, she can, in anger withhold, as Demeter did when her daughter, Persephone, was kidnapped. In fury and grief, she kept the Earth barren till her child was returned to her.

What Tarot Card are You?
Take the Test to Find Out.


BTW!

Varför är det ingen som kommenterar längre?    

Skärpning på er!    

Skatten!

Nu är tydligen deklarationerna på väg ut enligt Skatteverket. Man skall få den innan 14 april. Mycket spännande! 


Jag hoppas på att få tillbaka ungefär en miljard, minst! Dels har jag ett ton räkningar att betala + att vi behöver ju vagn och grejer.

Eftersom detta absolut blir sista barnet i mitt liv känner jag för att lyxa lite granna och köpa det jag verkligen vill ha. Inte det billigaste, billigaste, som jag alltid gjort förut. Nu vill jag ha de fina även om det är liiiite dyrare. Så ja vi har räknat lite på detta och kommit fram till att vi behöver punga ut med ungefär 15000:-  *OMG*   Så alla kan väl bara hålla tummarna för att skatteverket tycker att jag betalat för mycket förra året så jag får tillbaka lite grann iaf som täcker alla utgifter.

Annars kan man lägga sitt bidrag i min brevlåda. Det går lika bra det med!   ;O)  

Payback is a bitch!

http://www.youtube.com/watch?v=82Em1wUTw5w

Vem såg Robinsson?

OMG!  Jag tittade med ett halvt öga, vi satt hemma hos Pers mor och fikade lite.

Pers 1: Titta här finns ju ett hus!  (glatt överraskad)
Pers 2: Näääää det ser ju inget mysigt ut. (besviken)


Tjaa jag trodde ju i min enfald att om man sökte till Robinsson så var man beredd på "ödeö-eremit-liv".  Men de här gick omkring och klagade då på att huset inte såg "så mysigt ut" och att det inte fanns nån fin sandstrand! Jag kände bara för att byta kanal för nå jäkla sågspån orkar jag inte med!!  

Sen åkte vi hem för att kolla på starwars som skulle börja vid halvtio. Jag klarade mig fram till nyheterna ungefär sen tvärdog jag. Vaknade 06:45 söndag morgon pigg som en lärka!!  Per var dock inte lika lycklig över detta..... *S*  Men han får stå ut! 

Åkte hem till farmor på eftermiddagen på en liten smörgås och skitsnack som vanligt. Sen hem och börja med middagen eftersom barnen var på väg hem. Detta var förövrigt första helgen på en månad som båda barnen var hos sin far hela helgen! Halleluja! 

HA HA HA!

http://www.aftonbladet.se/wendela/article4695351.ab

Det är inte bara jag som tycker detta! Ok i många fall tycker nog Petra som jag om såna här saker. Men se! Även ERK håller med! Detta är inte rätt.

Undrar bara när karlar skall börja inse det oxå?

Men vad är detta?

http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article4651638.ab

Det kanske funkar till barnet är 2 år men hallå, barn är faktiskt medvetna. 

Kan garantera att det här är en sån familj som bara umgås med bohemer, använder bärsjal, tygblöjor och odlar egna grönsaker i badkaret.   Humbug säger jag!!

Denna jäkla människa

http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article4677728.ab


Jag vill höra henne säga samma sak när hon stått där i 10 år med en Dampunge och tjatat öronen blodiga och inget hänt. Antar att hennes barn är små fortfarande.

Tänd ett ljus!

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1500647/jag-tanker-pa-barnen-varje-timme

Info v.15

Barnet

Fostret kan suga på fingrarna. Huden är fortfarande mycket tunn. Barnet börjar lagra kalcium för att utveckla skelettet. Fostret har i princip formats färdigt. Även ansiktet är klart och tydligt, men öronen utvecklas fortfarande lite. Barnet kan hicka. Om du känner fosterrörelser nu kan det kännas som regelbundna tickningar i magen som pågår i några minuter.

Mamma

Eftersom fostret lagrar kalcium kan du under den här perioden bli sugen på mjölk. Drick gärna mjölk både nu och senare. Ditt hjärta har växt och har nu 20 procent högre kapacitet för att klara syretillförseln till både dig och fostret. De flesta har nu vuxit så mycket att kläderna börjar bli för trånga. Psyket påverkas allt mer. Många känner sig svartsjuka och drömmer starka livliga drömmar.

Pappa/partner

Stundtals kan det vara besvärligt att leva med en gravid kvinna. Humörsvängningarna kan periodvis vara stora. Ena stunden kan hon vara hur glad som helst, nästa stund kan allt vara botten. Eftersom du står närmast kan du få klä skott för en del av hennes nedstämdhet. Du kan påverkas av detta och själv bli både ledsen, arg och frustrerad och undra hur det här ska gå. Det ligger säkert något i det din partner känner men irritationen eller ledsamheten kan vara oproportionerlig i relation till vad det gäller. Försök ha överseende. Orsaken ska tas på allvar men undvik att nämna att det rör sig om hormoner. Som ett stöd för dig själv kan du försöka sätta det i proportion och inte låta det påverka er relation allt för mycket.


Precis!!

http://www.aftonbladet.se/wendela/article4658675.ab

Man kan inte alltid bestraffa barn för att få dem att uppföra sig!! Kanske viss personal i barnens skola skulle läsa detta och ta till sig oxå.

Tack för att det iaf finns några pedagoger som står på barnens sida.

Mycket bra erbjudande!

Fick ett mycket bra erbjudande i mailen idag. Semester. Sol. Bad. Pool. Strand.

Nu hoppas jag på att få ett mail från första frivillig som betalar oxå!  

Det går bra att maila på murvelmaya@hotmail.com eller sätta in bidrag på mitt konto i Swedbank    ;)

ehhh

http://www.aftonbladet.se/sofismode/mode/article4276524.ab


Är det bara jag som tycker hon ser ut som en transa?   En gång i tiden hittade jag en rolig blogg oxå som hade letat upp massa bilder på Sofie och på alla bilder ser hon likadan ut. Hon har verkligen svårt att stänga munnen eller hur?    *Fniss* 

Nää jag har mycket svårt för denna mänska och hennes hartänder. Fast å andra sidan ser de med denna sorts mun ut som en fisring i ansiktet när de försöker stänga munnen. Så det är bara att välja, pest eller kolera!

Krig i skolan

igen!  ja självklart handlar det om dottern. Igen!  

Att de aldrig lär sig i skolan. Nu måste jag gå på 7000 samtal. Igen!   *suck* 


Men alltså ärligt

tror man verkligen att nån blir sjuk i huvudet och fixar en skolmassaker bara för att man kollar på skräckfilm?

http://www.expressen.se/debatt/1.1495035/tim-blev-knappast-galen-over-en-natt

"Visste de inte om samlingen av skräckfilmer? "  Så om en tonåring kollar skräckfilm måste man släpa med sig dem till en psykolog? 

Jag tror nog att det ligger mer saker bakom än så.

*suck* 

bu vad jag är dålig!!

Hinner ju inte med att uppdatera!  

Känns som att livet mest består av träningar och matcher, både basket och handboll hela tiden. Minst 3 kvällar i veckan + hela helgerna. Men hör och häpna: under mars månad har vi en helg som det inte är nån match på!!    Halleluja!!  Så då klämmer man in lite extraträning istället  *zzzzznnnnnaaarrrkk*     Tur att jag inte behöver nåt eget liv för tillfället då  ;o)  Final i melodifestivalen på lördag oxå. Heja Caroline af Ugglas!!!  

Bröllop!

Nej än är det inte jag som skall gifta mig. Trots att jag passerat 30 *suck*  Men glad får väl fadren vara för visst är det så att det är brudens far som betalar bröllopet? 

Eller icke om man läser tidningarna vad gäller Victoria och Daniel. Nepp, där räcker inte apanaget utan kungen vill ha mer pengar. Men ja va fan, hur ofta händer nåt sånt här. Ge han en tusenlapp till då så täcker det fågelfröna till gästerna.

Annars hade aftonbladet lite tips:

Fler sätt att dra in pengar till det ståtliga bröllopet vore att:

• Låta den designer som ritar kronprinsessans bröllopsklänning samarbeta med en klädkedja som H&M för att sedan sälja bröllopskollektionen till allmänheten.  (varför inte bara göra som alla andra och hyra en klänning?)

• Hela året fram till bröllopet hyra ut sviten på slottet så att andra bröllopspar får chansen att fira bröllopsnatten som Victoria och Daniel. (ingår rena lakan?)

• Efter själva bröllopet auktionerna ut alla bröllopspresenter på Tradera. (men vad otrevligt!!!)

- Och om det verkligen kniper kan Victoria och Daniel sälja namnet på deras första barn. Det är nog många företag som skulle ta chansen att köpa sig den reklamplatsen. Tänk Ben & Jerry Bernadotte. (är det inte mer lukrativt att sälja bilder på barn/en? Se typ J-Lo och Brangela) 

Annars behöver de ju inte slå på stort. De kan få gifta sig borgerligt på min balkong. Jag har fin utsikt!! Jag kan baka bullar och koka kaffe.  Victoria kan väl be Silvia om lite hjälp med maten, kallskuret brukar funka. Sen har vi stor gräsmatta utanför där vi kan ha mottagningen.  Och tackkort skickar man inte ut med posten efteråt. Gör en minnessida/hemsida och sen maila ut länken till gästerna så kan de titta själva.

Se där Kungen!! Jag har löst dina ekonomiska bekymmer!!
 


Veckans horoskop!

Skorpionen: Du lär dig hulla i veckan. En liten rörelse med tungan mot gommen och så kommer det en liten vattenstråle. Du hullar en fet brud på bussen. Hon blir tokig på dig och ger dig ett slag i ansiktet. Du slår tillbaka, fast hårdare. Hennes käke flyger ur led. Du tvingar henne att svälja de tänder du slagit ut och som nu ligger i hennes svalg. Sen köper du vargar och matar dem med denna kvinna. Hemska människa!

Ego-Jenny!

Övergripande resultat
 85
  


Ditt resultat antyder att du har väldigt god självkänsla. Att du värdesätter dig själv återspeglas i ditt privatliv, dina relationer och i din karriär. Du utstrålar självförtroende och vågar satsa helhjärtat på saker. Din goda självkänsla gör troligen att du hanterar stress bra och att du över huvud taget mår bra. Uppskatta och vårda den här egenskapen för den kommer att ta dig långt i livet. Bra jobbat!


Jaha ja!

Superhjältetest resultat:


Du är Spindelmannen

Spindelmannen
51%
Robin
45%
Kattkvinnan
40%
Batman
40%
Hulken
38%
Fantomen
32%
Wolverine
30%
Stålmannen
25%
Hellboy
6%
Du är intelligent, har humor
och är lite töntig.
Du tar ansvar för andra

Förklaring önskas!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4542905.ab


"Vi var överens, men det svider ändå, säger han.

Tio veckor med fem procents lönesänkning från vecka 3. "

I artikeln kan man läsa om att de förlorar ca 700:- per månad på detta och det är sååååå synd om dem. Hur skall de betala sina räkningar? Ja fråga mig, jag har klarat mig med ca 5000:- mindre per månad de senaste 3 månaderna!! Tyvärr, ni får inte min empati.

"- Jag hade föredragit ett varsel"

Ja för det är ju bättre. Och sen sparkas folk och så får de gå på akassa istället. Där man får max 80% av lönen. Nu får de 95% av lönen. Men det var ju dåligt. Ja självklart är det bättre att gå arbetslös istället. Hur tänkte du nu? 


Snott av Helene!

1. Ta fram din mobil.
2. Gå till inkorgen!
3. Svara på frågorna genom att skriva första meningen i sms:en
4. Fråga 1 - första meningen i första sms:et
5. Fråga 2 - första meningen i andra sms:et, o.s.v

1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
Jag blir 30 min sen

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Godmorgon älskling. Jag älskar dig.

3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
Perfekt!

4. Vad är det fulaste du skulle kunna säga åt din fiende?
jag blir lite sen, min klocka ringde inte i tid.

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Madde blir lite sen. Klockan ringde inte. Jag kommer vid 11.

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
Jag såg tendenserna igår....

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom?
Jag såg att det inte gick så bra.

8. Vad vill du höra mest av allt?
Var det nåt viktigt eller?

9. Vad kommer bli dina sista ord vid liv?
Vann de sista matchen oxå?

10. Vad var dina allra första ord?
Var är du?

Statistik !

Kul att se att i veckorna är det hur många som helst som läser. MEN när vi kommer till lördagar är det inte många kvar. Sen är alla tillbaka på söndagarna igen.

Vad gör ni alla på lördagar?  Själv försökte jag se på melodifestivalen men näää. Vilket blaj! Sen var jag en aningens trött eftersom vi hade varit på handboll i 11 timmar i Tyresö. Mer om detta när jag kommer hem!!

RSS 2.0