Ehhh... Va?!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4729289.ab

 

"På Tele2 hänvisar man till integriteten då det nya barnporravtalet utökats och omfattar nu också sajter som länkar till barnporrsidor.

- Vi har fört diskussioner om förändringar i avtalet. Än så länge anser vi inte att vi har fått garantier för att säkerställa integriteten hos våra kunder"  

Ursäkta men om men om man är inne på sidor med barnporr eller sidor som länkar till barnporr så är man jävligt fel ute och att då komma dragandes med integritet är ju skrattretande.  Jag tycker att vi helt enkelt bygger in bomber i alla datorskärmar och surfar man på fel sidor så utlöses den. *Poff* så var problemet ur världen. Tycker även att vi kan skicka lite surströmming till idioterna på Tele2 som vägrar skriva på avtalet.


Kommentarer
Postat av: Ullas mamsen

Man skall inte hota idioterna på Tele 2 med en sådan delikatess som suring den skall avnjutas under augusti månad med krokpärer ..lök o tomat pluss tunnbröd och en kall pils...det är den bästa avslutningen på sommaren ummmm snålvattnet rinner undrar om jag skall öppna min burk som står i kylen hahahahaha,,,undrar om Jenny kommer över då :-D

2009-03-25 @ 23:09:01
URL: http://jagenq.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0