Dagisstart!

Den här veckan fyllde Joar-Wilding 1 år!! Vi har även börjat på dagis i veckan. Så nu har vi några veckors inskolning framför oss sen skall jag börja jobba igen. Hua!

Idag fyller Joakim 12 år! Vi har börjat dagen med ett litet paket på sängen, han fick ryggsäcken han önskade sig. Nu står ett par adidasbyxor och en Iphone högst upp på önskelistan.............

Word!

http://blogg.aftonbladet.se/jonasgardell

Tjusig morgon!

Mucho dimma imorse, tur att man inte skulle ut, då hade man nog behövt en machete eller nåt för att skära sig fram. Mitt i all dimma såg jag ett ufo! Näääää ok, det var bara vattentornet :o)Förra veckan var jag hamstervakt när grannen var på semester. För mitt otroliga slit den veckan fick jag en present när de kom hem!


 

 

Snygg va! Så nu är vi redo för grönan 17/9! Är ni?


UPPDATERA BLOGGEN!

Ok då Carro, jag lyder order!

Vad hände i somras då? Tjaaa vet inte riktigt, gubben har lyckats radera ALLA bilder i mobilen.......suck.........

Men vi gifte oss iaf! Och hur tar man sig från kyrkan på bästa sätt? Så här:


 

Vi har grillat hos pappa:

 

 

Vi har även insett att jag har nog inte så dominanta gener. Eller hittar ni nån likhet här? Är det verkligen jag som är mor till denna bebis? För vi är ju så lika! Samma hårfärg, samma ögonfärg, liknande hudfärg................


 

Annars händer inte så jättemycket. Wilding börjar på dagis snart, jag börjar jobba om en månad! Men jag tror ändå att han är stor nog att klara dagis!


 

 


RSS 2.0