Tjusig morgon!

Mucho dimma imorse, tur att man inte skulle ut, då hade man nog behövt en machete eller nåt för att skära sig fram. Mitt i all dimma såg jag ett ufo! Näääää ok, det var bara vattentornet :o)







Förra veckan var jag hamstervakt när grannen var på semester. För mitt otroliga slit den veckan fick jag en present när de kom hem!


 

 

Snygg va! Så nu är vi redo för grönan 17/9! Är ni?


Kommentarer
Postat av: Ulla

Även om det inte är ett UFO så är det en riktigt läcker bild!

Och väskan var också riktigt fräsch! Den är ju verkligen Jenny ;)

2010-09-07 @ 08:30:02
Postat av: pappa

Sådana UFO-bilder kan ju skrämma livet ur nästan vem som helst. "Spaceinvaders" är här läste man i senaste nyhetsbladet. Vad ni än gör glöm ej att skaffa ett kraftfullt vapen typ semla att kleta in deras nyllen med så att de blir ledsna och flyger hem till sig igen, de gillar nämligen inte grädde har jag hört och så får de stora utslag som ser förskräckliga ut, de ser ut som människor, huuuuuuuuuu. Kan bilden få pris i någon fototävling? Who knows, pehaps, maybe. Tidningen Foto kanske kan vara nåt. Du kanske ska bli fotograferare eller vad det nu heter.

2010-09-11 @ 19:30:01
Postat av: pappa igen

Ujujuj vilken förskräcklig stuvning eller var det stavning. Alla förstår säkert den dåliga Engelskstavningen. Jag hade inte tillräckligt med bokstäver i min lilla bokstavsask.

2010-09-11 @ 19:33:48
Postat av: pappa

Nästan närkontakt av 5:e graden, huuuuuuuuuuu.

Det är dock ingen fara för dessa aliens kan förvandlas till människor - bjud dem på en semla så blir allt frid och fröjd. Den bilden borde kunna hamna högt på listan i vilken fototävling som helst.

2010-09-15 @ 01:01:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0