TV!

Någon har hittat tv:n på sovrummet och finner den väldigt spännande.....




Så söt!

Ligger i knät så söt, mätt å belåten. Då tar man fram kameran och vad blir det för kort då?!






Nu är han här!

Äntligen! Efter vad som känns som en bedrövlig väntetid blev jag iaf igångsatt i v.40+1. Mina läkare tyckte ju inte (och inte jag heller) att jag skulle gå över tiden med risk för stort barn.

Viktskattningen sa att det skulle bli nåt på ca 3800-3900gr och det var ju ok. Lite större blev han dock men inte så brutalt.

Förlossningen gick jättesnabbt! Från ingenting till bebis på dryga 3 timmar! Per var liiiite skakig efter det men han höll sig på fötter. Han lyckades även med konststycket att filma sluttampen oxå :o) 

Så nu skall vi ha ett par lugna veckor framöver med bebisgos!


Lars Joar Wilding       53cm, 4090gr, 36,5cm hattstorlek







Nu ni

Titta noga för idag försvinner magen!!!   Igångsättning kl 15! 






+1

Går till Maggan idag. Har ju försökt i en månad nu att ta hjälp av Elias att locka ut min bebis men icke. Kanske går det idag? De brukar sparka på varandra iaf, det är väl alltid nåt?

Under tiden får ni lite gott att lyssna på. Japp, detta följer med till förlossningen  :)


Nehepp!

Idag var det ju då BF. Men ingen bebis i sikte här.

Har varit en sväng till Örebro idag för Joceline har haft handbollscup hela helgen. De åkte redan i fredags men jag tyckte att det räckte med att åka sista dagen.

Lördagen spenderades i Bro med Ulla på  Fest i byn. Rongedal och Sarah Dawn Finer uppträdde. Som om det skulle vara så mycket att hänga i julgranen.........

Nåväl, nu väntar vi bara på tisdag och kontroll för induktion. Visserligen var 15/9 första datumet vi var beräknade så h*n kanske kommer självmant då (?)  Vi får se.

HA!

Försäkringskassan *morr*  De pratade om utbetalning i aug. Nepp den dök inte upp. Däremot ännu mera blanketter att fylla i. "vi behöver kompletterande uppgifter"  Ena veckan ville de ha inkomstuppgifter, andra veckan hur jag arbetar enligt anställning och tredje veckan hur jag skulle ha jobbat under min sjukskrivningsperiod. Jag har skickat in alla papper, de är registrerade 27/8 hos FK. Handläggningstiden är 30-40dgr. Vart hamnar vi då i kalendern?  Enligt FK 26/10. Känns ju jäkligt vettigt, eller hur!!?? 

Så denna månad består min inkomst av barnbidrag och underhåll. 

Kul.  

11/9-09

Håll det datumet i minnet. Har inte bebis kommit innan dess så blir vi igångsatta då!!! 

RSS 2.0