*miipmiip*

Man kanske skulle dra lite snabbt hur helgen var!? 

Fredag: middag hos mor. Helt galet. Johan skulle komma dit så då var ju alla vi andra tvungna att komma oxå. Så det blev: Jag, Petra, Calle, Ola, Ulla, Johan, Mamma å Pappa. Lite senare på kvällen ramlade Niklas in oxå. Runt elvasnåret drog vi in till stan till Go08.... Big mistake!!! Helvete vad folk det var på sture! Ren kalabalik och alla bara knuffades och bråkades, musiken var avstäng och polisen var överallt och försökte slussa iväg folk. Ingen höjdare med andra ord. Detta tog musten ur oss så vi åkte hem redan med första nattbussen.



Lördag: Vaknade hur trött som helst och vägrade kliva ur sängen. Åt ett par smörgåsar och la mig igen. Kom upp vid halvfyra på eftermiddagen..... Skitbra!! Spenderade ett par timmar i telefon och sen kom Gabbi över för en drink. Kallt som fan på balkongen men med lite dynor, koftor och tofflor löser sig det mesta. Åkte in till stan lite senare på kvällen och självklart gick vi på Kellys!!! Hamnade med några ja, unga kan man säga, pojkar vid ett bord som beskrev allt som var bra med ordet: Kuk! Helt hysteriskt roligt. Inte ordet alltså men att de använde det i var och varannan mening *fniss* Ja jag är väl lättroad vid tolvsnåret en lördagkväll  ;o)  Helt hysteriskt kul var det oxå att springa på folk som vi träffade på kryssningen för ett par veckor sen. Hur liten är världen egentligen?

på väg till stan


Söndag: Ettermiddagen har jag spenderat i soffan, i ryggläge och glott på Edmond och Resurrection. Lagom slöa för en bakissöndag......

Men nu; lite kryssningsmusik!!  Tansi tansi!

http://www.youtube.com/watch?v=Uv52trhOExo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0