Åh jag städar

å städar. Men inte fan ser jag nåt resultat!! Trött trött trött.

Lyssnar på gammal musik oxå. Så måste man sjunga och flaxa runt som ett med dammtussarna som yr. Kan ju vara det som gör att det tar tid oxå men det mina vänner tänker jag INTE erkänna  ;o)

http://www.youtube.com/watch?v=DXF7lFZxKQo&feature=related

Om man sätter på ugnen

så blir makaronipuddingen färdig mycket fortare! 

Bara som en liten komihåg till mig. 

Om allt vill sig väl så kommer det en ny tv in i detta hus i veckan oxå. ÅÅÅÅÅÅHHHHH STÄDA!

Fuckelifuck säger jag bara. Nån som vill hjälpa till och städa barnens rum?  

Någon? Hohoooo!! Nån? Nähä, inte det....

*fniss*

Systerliten är ute och äter pizza, skickade ett kort på dressing i kylen på pizzerian..... *fniss* 

Alltid kul att se sånt här! 


Stressig vecka!

Sjuk unge, fack-kurs, sjukhusbesök med sonen, shopping i stan, kalas hemma för sonen, städa, tvätta....  Listan kan göras hur lång som helst.

Återkommer med nya krafter nästa vecka hoppas jag!

http://www.youtube.com/watch?v=xmsRMhQcWVw

Behöver kraft nu.

Jobbig tisdag!!

Sonen ringer och har låst sig själv ute......... jag står på jobbet, pappan har ingen nyckel kvar för den är hos mormor. Mormor är i långbortistan hos tandläkaren och bror är inte hemma. Får till slut tag på morfar (min far) som kan komma och låsa upp dörren till barnet. Som Helene så fint sa i lördags: Alltså du å din pappa, hela tiden!!
Ja tur att han finns!

Men då kommer vi på att det är skolfotografering imorrn och sonen måste panikklippa sig. Vilken frisör har öppet? Ja inte fan vet jag men pappa har ju bil så han fick ta sonen med sig till centrum.

Själv missar jag bussen från jobbet och får spurta några fina kilometer ner till stationen. Kommer hem till stationen lite försenad och självklart går ingen buss som passerar hallen. Jag skulle ju ner på dotterns handbollsträning. Så då fick jag spurta lite fint ner dit oxå. Kommer ner 18:20 ungefär och hittar dottern liggandes på golvet med lindad fot i högläge.......*suck*   När skall dessa skador sluta!? Jättesvettig och jättelycklig iaf för att jag hann i tid så får jag veta att träningen håller på ända till 19!! Kunde inte nån sagt det tidigare så hade jag sluppit kuta som en gnu hela eftermiddagen!!?? Hör en välbekant röst, lyfter blicken mot läktaren, och där står pappa med min nyklippta son. Halleluja!! De hittade alltså en frisör!

Efter en hel del väntande så är iaf träningen över och jag kunde växla ett par ord med tränaren. Dottern vill ju nämligen spela med 98:orna fastän hon själv är 99:a så då måste det godkännas av förbundet oxå. Får se hur det går, vi skall få svar på torsdag. Håll tummarna!!

Kommer iaf iväg från hallen, åker 23,5 meter tvärs över vägen och går in på pizzerian där pappa bjuder på mat.

Så här sitter vi nu då, proppmätta och jättetrötta. Men det skall fixas kläder till fotograferingen, ungarna skall duscha och fixa hår och grejer.

Man känner sig ju lite som invalidmorsa ;o)  En unge med gips som inte kan tvätta håret själv och en unge med trasig fot som inte kan stå själv.  Vem hjälper mig å tvätta håret då?

http://www.youtube.com/watch?v=WY57jGNCN8Q


Trött, trött, trött!

I fredags var jag och såg Tropic Thunder. Garanterat en av de sjukaste filmerna jag sett! Allt är megaöverdrivet men kul ändå.

I lördags åkte vi hela familjen ut till Vaxholm. Farmor fyllde 82 år och vi hade tänkt att ta med henne ut på en liten matbit. Sagt å gjort, pappa hade bokat bord på Annes krog eftersom vi ändå var ett lite större sällskap. Trevligt var det iaf men tiden rann iväg så fort. Helt plötsligt var kl 17 å jag som skulle möta Helene mellan 18-19!! Å man kan ju inte direkt påverka hur snabbt man kan ta sig hem när man åker med hela familjen. Kommer iaf iväg, kollar luren "möt mig på slussen". Så jag åker till slussen, Helene ringer "oj jag menade gamla stan"............ Så det var ju bara att sätta sig på tunnelbanan och åka tillbaka en station *suck*  Kände mig lite lätt åksjuk där då efter 1½timme i bil, halvtimme på tåget och tunnelbanan framåtillbaka.... 

Efter lite snack på perrongen kom vi iaf iväg till Lotta där även Tessan mötte upp. Trevligt med lite tjejkväll! Självklart åkte vi in till Kellys där det var hur mycket folk som helst. Kommer faktiskt inte ihåg om jag träffade nån jag kände men nya bekantskaper är ju alltid trevligt det med. Hamburgare mitt i natten på Medis med några tokiga britter och sen försöka hitta flickorna som dragit till Snaps för att möta nån. Men allting löste sig galant!

Kommer iväg till tunnelbanan för att åka hem och det tar väl ungefär 10sekunder innan nån galen indienörd kommer fram. "vilka fina ögon du har" "vilket fint hår du har" *bläääk*  Killen som missade kl2-ragget, kvart-i-treragget och sen kör på desperata tubenragget istället. OMFG! Hur orkar man!!??   Sen visade det sig självklart att vi skulle med samma buss oxå så var man tvungen att dras med han.... Som tur var skulle han inte så långt. Vet inte riktigt om jag går runt med en skylt runt halsen där det står: Nördar kom till mig! Herregud......

Somnar på nattbussen nåt så brutalt! Vaknar av att busschauffören står och skakar mig "du måste kliva av nu!"  Tänker att jag har sovit hela vägen och vaknat i bro eller nåt. Men nej, det visar sig att jag tagit jakanbussen och står nu på stationen där. Min buss hade tydligen inte orkar vänta på oss utan åkt innan! *jättemorr* Nästa buss var självklart försenad så jag fick stå och frysa häcken av mig i 35 minuter. Jag var hemma ungefär samtidigt som första pendeln imorse. Behöver jag säga att jag är en aningens trött idag.....

Har försökt kolla på Transformers oxå. Men jag är för trött helt enkelt. Barnen kommer hem snart och då kanske vi kan se den tillsammans en sväng så kanske jag håller mig vaken.

Kan inte låta bli, skrattar lika mycket varje gång! Jag har en ny husgud! *S*
http://www.youtube.com/watch?v=FhOhNcf2Zx4

Vad bra att hjärnan hänger med....

jo för vart var barnen då? Jo på handbollsträning! Kom jag ihåg det? NÄ!  Senil är bara förnamnet.

Slutade jobbet i vettig tid. Går upp i omklädningsrummet, tar av mig arbetskläderna, viker dem och lägger in i skåpet. Vänder mig om å tittar i spegeln. "Hoppsan Jenny, du har inga kläder på dig" tänker jag. Vänder mig om.... å tar på mig arbetskläderna igen och tänker gå hem!! Herregud! Ser mig i spegeln igen och inser mitt misstag. Klär av mig en gång till, sätter på mig RÄTT kläder och sen kunde jag gå hem. Här tror jag efternamnet Dement kommer in i bilden..... *suck*

Halvledigt i tvättstugan iaf. Nån som torkar å jag som tvättar. Funkar det med.  Men jag ville ju torka oxå när maskinerna var klara så jag har varit snäll och vikt grannens tvätt. Stora y-front kallingar och vita underlinnen......*huuuaaa*   Måtte jag få en stjärna i himlen för detta!!

Här kommer man hem...

å lägenheten är helt tom. Hur lär man barnen komma ihåg att lägga en lapp om var de är eller ringa mig och säga till vem de går till? Tips mottages tacksamt för tjat verkar ju inte hjälpa...............

Nu måste jag hinna diska, laga mat och kolla om det finns nån tvättid innan jag springer iväg på träning. *suck* Lugn och ro? Vad är det?

Kärlek & hat.

"De jag har älskat en gång i tiden, älskar jag i evig tid. 
       I ensamhetens kväll och gryning blundar jag och minns dem alla..." 

- Total Eclipse


Fast det var ju nån som sa oxå att man måste älska för att kunna hata. Så en del minnesstunder slutar ju bara med att jag blir arg  ;o) 

Är det helg snart? 

Joakim 10 år!!

Japp, idag blir sonen 10 år.

Jag väckte han imorse med en liten sång på sängkanten och ett paket. Ett tråkigt klädpaket...... Men nya träningskläder och det var idrottsdag idag så han var nöjd. Sen nu på kvällen har han fått tårta, kaka och te.  Och ett spel!!   Wiihiii! Han gnäller om att han aldrig får vad han vill ha men va fan. Detta spel stod inte på önskelistan men har man lyssnat på tjatet under året så vet man att han ville ha det iaf.

Nu är jag dock världens dummaste för jag tvingar han att göra skrivläxan........

Hallå!! Jag fryser!!!

Fasiken vad kallt det är! Jag avlider!! Måste snart ha vantar på mig inomhus.

Å det märks att terminen startat. Det är idrott i skolan, idrottsdagar med skolan, idrott efter skolan. *suck* Gissa hur många gympapåsar jag packar per vecka....

Å det bästa kortet ever från i fredags!!!



Finklänning å tofflor!!  Kan det bli bättre  *fniss*  Bilddagboken innehåller mera.

Å vem vill gå på bio på fredag? 


Suck, pust, stånk å stön!

Så var tvättstugan avklarad!

Det är så jäkla svårt att få en tvättid här i huset. Alla kvällspass är ju uppbokade i veckor framöver. MEN spring ner en vardagkväll och kolla så är det fan ingen där och tvättar iaf! Varför bokar man då upp tvättstugan? Eller är alla lika senila som jag, som skriver upp tiden både i mobilen, på kylskåpet och almanackan............

Tur för mig iaf som höll på att ätas upp av tvättmonstret som växte i hörnet. Och jag har t.o.m hängt in allting i garderoben oxå. Inte bara lagt allt på strykbrädan som jag brukar.

Duktiga jag!

Apropå Lillasyster

Jag gillar verkligen Lillasyster. De sjunger helt sjuka grejer. Klämmer in på tok för mycket ord i sina meningar. Det mesta låter som nåt man har knåpat ihop på balkongen med lite för mycket öl i huvudet. Men det är så roligt bra!!!

Hur låter tex inte:

"När jag tänker på din lena kropp
vet du vad jag tänker,
då vill jag kräkas"


Yepp!! I know the feeling!

Jahapp så börjar veckan.

Förra veckan avslutades med en innebandymatch som slutade 9-0 till Kista (systerlitens lag). Som tur var hade jag mitt survivalkit med mig och längst ner låg en liten silvertuta! Halleluja! Så kunde vi bröla lite i hallen.

Lite senare träffade jag Mathias för en söndagsöl. Tycker nog att söndagsölen är den bästa. Eller Mathias historier på måndagen om hur söndagen slutade *ASG* Letar ni efter sjuka personer kan jag nog bjuda på ett par telnummer :o)

Har haft samtal i skolan idag ang.dotra mi oxå *suck*  När skall man få rätsida på denna unge?

Men, men, det är ny vecka. Nya tag. Snart är det ny helg oxå. Hur var det nu med båtturen? Nån som vet om det skall bli fint väder i helgen?

http://www.youtube.com/watch?v=Ih82RVyauU8&feature=related

Jogging!

4km på 22 min. Antingen så hjälper gympan eller så är jag inte så förslappad som jag trodde. Men jag är slut som en tomte kl 23 på julafton!

Skall ta denna runda "normalt" innan jag utökar. Vill ta 5km under 30 min men vet inte om jag orkar klämma till med en km till redan nu. Kanske om en månad.

Å det var så fint väder! Lite molnigt, lite vind och massor av solsken!! Men shit vad varmt det blev i svart träningsoverall! 

Så när man ligger i slutet av rundan, svetten rinner tamigfan överallt på kroppen och i huvudet susar tanken: varför i helvete gör jag sånt här?! Det är då man drar igång med bästa låten i Mp3:n för att kunna spurta sista biten!

http://www.youtube.com/watch?v=5mV_HHL-h6g

Förövrigt....

....så har vi varit i Bro idag. Fest i byn var det. Fråga mig inte varför jag går på sånt här egentligen men, men. Barnen hittar ju iaf lite att göra. Som att kasta läderpung med scouterna och vinna en kåsa. Och få en kopp varm choklad med grädde. Och köpa sockervadd. Och hastighetstesta bollkastning. Alltid nåt. Själv har jag stått bredvid och frusit ihjäl!! Ingen choklad fick jag, ingen sockervadd!

Fick ta mig en tur på ica istället och köpa lördagsgodis och plockepinn  :o) 

Vilket spännande liv jag lever!

http://www.youtube.com/watch?v=MWVt13Ysqr4

KRÄFTSKIVA!

Var iväg till Helene på lite kräftis. Vi skulle egentligen varit ute men det vill ju verkligen inte vädret tillåta så det blev flyttat till Helenes lägenhet. Men det är inte illa det heller!

Jag trodde jag skulle gå vilse nåt så brutalt men jag hittade jättelätt. Messade Helene på vägen om att det typ inte spelade nån roll om det tog lång tid för mig att gå, jag hade ju kex med mig! Detta tyckte alla var jätteroligt så jag blev ju "tjejen med kexen" halva kvällen. *fniss*  Ja ibland är det låg nivå.....

Vi satte oss till bords och högg in på kräftorna. Inte jag förstås, jag käkade bröd och kex och massor av ost!! Men det är gott det med. Efter halva middagen ungefär ställer sig Jonas (värdinnans pojkvän) upp och håller ett litet tacktal till Johan och Helene som anordnat detta kalas. Och Helene fick en lite present oxå.......



Så om det är så man gör för att lyckas, då skall jag anordna kräftskiva oftare. Vem vet, en dag kanske jag får en present :o)

Kvällen var hur lyckad som helst. Vi skrattade och sjöng och dansade och alla var självklart jätteglada för Jonas och Helene!! Å jag fick ju en helkväll med Helene oxå, inte att förakta kan jag säga.


Analys!

Mera, mera!  Maja är ju fan värre än jag på detta!

http://se.41q.com/


Jag fick detta resultat:

Din personlighetstyp:

Varmhjärtade, noggranna och populära. Sätter andras välbefinnande framför sitt eget. Stark pliktkänsla. Ansvarsfulla. Värdesätter traditioner och trygghet. Vill vara till nytta för andra. Behöver uppmuntran för att må bra. Välutvecklat sinne för form och funktion.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Sjuksköterskor, lärare, administratörer, hemkunskapslärare, barnomsorgspersonal, familjerådgivare, präster, kontorsansvariga, personalvetare, socialarbetare, ekonomibiträden, redovisningsansvariga, tandsköterskor, hemmafruar/hemmamän, receptionister, religionslärare, talpedagoger.



Alltid när jag gör såna här test och får upp karriärförslag så dyker PRÄST upp! Always! Men man måste väl inte vara präst inom svenska kyrkan? Jag tror på min egen vision och skall predika för den.

Kosmos vare med er!! 

Stulen, rakt av!!

Instruktionerna är som följer: slå upp rätt nummer i mobilens telefonbok och svara sedan på frågorna.

Har du kysst nummer 7?
* Automatisk kundtjänst låg där så, nej, absolut inte.

Har du träffat nummer 9 i veckan?
* Nej.

Älskar du nummer 10?
* Nej nej och åter Nej!

Är nummer 11 en sötnos?
* Ja nåt så fruktansvärt!

Är nummer 15 en bästis?
* Möjligtvis till sonen, det är numret till en av hans kompisar :o)

Har nummer 16 gått i samma klass som du?
* Icke.

Brukar du hänga med nummer 19?
* Farmor! Eh, hänga är väl kanske inte rätt ord *S*  Men visst träffas vi!

Är nummer 20 bra?
* Faxlåda.....................

Vet du om nummer 31 har ett förhållande?
* Japp. 
 
Hur känner du nummer 38?
* Gammal jobbarkompis.

Är du intresserad av nummer 42?
* Nej nej och åter nej!

Hur länge har du känt nummer 49?
* Typ 2 år och 2 månader om jag inte missminner mig.


Jag utmanar alla som läst detta att göra om den hos sig. Meddelad mig sedan. Gud vad jag tycker sånt här här fjortisroligt!


11/9

Det vet vi alla vad det innebär. Minnesdag till höger och vänster, minst sagt.

Själv har jag spenderat dagen på soffan med sjuk son.  Vi har glott på film "walking with dinosaurs" och spelat GTA och Gran Turismo.

Nu på kvällen har en polishelikopter hängt i luften hos oss hur länge som helst. Vad har hänt!? Spännande, spännande! Jag blev ju självklart så fascinerad så jag glömde bort att jag bakade och glömde en plåt i ugnen. Men jag lyckades rädda den iaf. 

Detta är resultatet:



Fika någon? Vi är hemma imorgon :o) 

Nu kommer kylan!

Helvete,  jag har redan börjat sova med pyjamas. Hur kunde det bli kallt så fort!!? Vill inte plocka fram raggarsockarna redan.

Kan inte nån köpa en infravärmare till min balkong? Eller två kanske  ;o)  


Kärringar

Stod ett gäng kärringar och dividerade med spärrvakten på stationen om biljettpriset när jag åkte hem. Vad är det för fel på folk!? Tror de verkligen att det är spärrvakten som bestämmer vad det kostar och kan tjafsa om priset med han? *suck*  Lägg energin på nåt vettigare va.

Varit på gympa har jag oxå. Shit vad jag är duktig. Snart så är det jag som kan slå Filip & Fredrik! 

*määää* allt är bara tråkigt nu! Kan det inte bli helg snart så man får träffa vännerna!?

Sinnestämning idag:

http://www.youtube.com/watch?v=vuBChDTEea8

Åååhhh jaaaa!

Då var det dags å börja träna då  ;o)


http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article3278191.ab


visst ja!

Jag såg ju "Underbar och älskad av alla" Om du inte sett den...... så behöver du inte se den heller. Så är det!


Godnatt!

Tröttmössa!

I fredags drog jag in till stan med systerliten efter jobbet. Hon skulle leta nya pjuck. Detta tog lite tid dock så när vi kom ut från första affären var allt annat stängt! Vi fick då gå en lite runda för att reka vart vi skulle gå på lördagen istället. Måste man köpa skor så måste man liksom. Väl framme på medis intog vi lite mat på BK. Spenderade lång tid därinne bara med att sitta och glo på folk. Scheize vilket folk det finns på söder. Till slut skrattade vi så mycket så vi var tvungna å gå.  Resten av folket som var där var nog rätt så nöjda med att vi försvann.... *S*

Upp på lördag morgon och in till stan igen. Första butiken var självklart Beyond Retro. Men vad mycket grejer de har och vilka hutlösa priser! Trehundra spänn för en begagnad kjol, med trasig fåll och sprucket blixtlås!!??  Vad är det för idioti!! Ulla med sällskap kom in vid lunchtid typ och följde med. Man kan nog lätt säga att vi gjorde söder runt. I spöregn.... Men vi tog stopp på Röde orm för lite mat och öööööööööööööölllllll! Iaf för mig och Ulla. Petra försökte hitta mjölk på menyn men fann bara detta:



Men visst, lite Mjök funkade för henne med. Man vet ju dock inte vad som är felstavat. Vi var ju ändå på Röde Orm på Viking Bar *S*  Åh om det finns nån som är lite bevandrad i svensk film vet vad Viking Bar är och förstår hur mycket vi körde på detta och asgarvade hela lunchen igenom.

Vår shopping drog ut på tiden rätt rejält och jag var lite svettig när jag kommer hem strax efter 19 och väntar gäster vid 20! Dammsuger lite snabbt, försöker gömma skiten i tvättkorgen och skall precis kasta mig in i duschen när telefonen ringer.... "Hej vi är här nu, vad är det för nummer på huset?" Halleluja..... Så jag mötte de första gästerna precis utkommen ur duschen, med klänningen på halvstång och håret i handduksturban. Tur att vi inte är fint folk ;o) Sen ramlade det bara på. Jag visste 4 klara gäster men kvällen slutade med att vi var 20 pers här hemma! Men jag tror att de flesta han med å sjunga åtminstonde 1 sång var på Singstar. Jag knäckte Magnus totalt *fniss* Han försökte sig på en revansch men gjorde misstaget att välja Maroon 5 "This love". Nej, han vann inte den gången heller. 



Lite senare, ja typ när natten har börjat, ramlade vi ner till GC. Och det var liveband! Och fullsmockat! Hur kul som helst! Så det blev dans och mera sång och mer vänner som man sprang på självklart. Jag kom hem runt 4snåret på morgonen. Helt slutkörd och hungrig som en varg. Grillen har ju öppet på natten men när vi var där kunde man bara få kebab i bröd och det tvärvägrar jag att äta!

På söndagen kom jag upp i någorlunda vettig tid men dagen spenderades i soffan iaf. Stirrandes på Harry Potter, mycket bra, mycket bra.

Så vi kör väl vinnarlåten va?

http://www.youtube.com/watch?v=l_CqMFKak1c

Ahh yeeaahh!

Vi bestämde oss för kräftskiva på jobbet. Hemma hos mig. Javisst!!

Ingen äter kräftor, ingen dricker snaps, men jag har köpt en påse chips! Det räcker väl?

http://www.youtube.com/watch?v=9D6_dJUFzeo


Vad gör jag uppe nu?

Jag kan inte sova!! 

Kom hem igår och skulle se på Oceans Thirteen. Trodde ju den skulle vara jättebra! Men det tog typ 23 sekunder så insåg jag att jag har ju redan sett den. Kan inte komma ihåg när dock....*suck*  Men det gjorde inte så mycket eftersom jag somnade redan efter en kvart på soffan. Gick och la mig i sängen istället men vaknade vid halvfem igen.

Så här sitter jag och kan inte annat. Det kommer bli en låååång dag idag.

Ja vad säger man:  http://www.youtube.com/watch?v=aLGh91HF_VE   Kosmos vara med dig!


Hysteriskt roligt!

Jaaa jag vet, gammalt! Men jag skrattar så tårarna rinner! 


http://www.youtube.com/watch?v=aacTBX9oqAE&feature=related

Vad är det för fel på folk!!?

Såg en nisse som gick in på Ica direkt efter jobbet. Han köper 3 st kokosbollar och en liten flaska mjölk. Sen visar det sig att vi bor åt samma håll så jag går bakom honom typ hela vägen hem. Under den promenaden, som nog inte är mycket mer än 500-600m lång så trycker mänskan i sig alla 3 kokosbollarna och dricker upp mjölken. Va det dagens middag eller?  Hur stort sötsug kan en mänska ha?!

Åh när man susar runt hittar man...

http://www.youtube.com/watch?v=r7Nwy5I-U1M

Hur länge sen är det man hörde denna? Å vilken riktig 90-talsvideo det är!! Grabbarna ser ju heltöntiga ut *ASG*  Snacka om att skivbolaget plockat ihop nissar som passar. De springer runt i "ghettot", det är stängsel och total misär. Men mitt i allt finns ju den där fina flickan som de här gossarna bara måste sjunga världens kärlekslåt till. Jag kan inte låta bli att småle och tänka tillbaka på alla NKOTB-videos som typ är likadana.

Enligt wikipedia så skall tydligen All 4 One släppa nytt 2009 så håll för öronen!

Nä jag tyckte oxå att det var bra när det kom men idag...näää, funka inte!!.  Kör på med lite bättre så man kan dansa lite!

http://www.youtube.com/watch?v=YKxg4oXlHXs&feature=related

Åh vad jag är duktig!

Nu har jag varit och tränat igen! Jag är så slut i armarna så jag vet inte hur jag skall göra för att tvätta håret. Kan fan knappt lyfta händerna och skriva detta. Men jävlar vilka muckler jag kommer få!! *moahahaha*  

Läser för övrigt världens bästa bok just nu. Gunnar Staalesen: Din intill döden.   Huvudpersonen i boken har ringt på en dörr och väntar på att den öppnas. När den öppnas beskrivs dörröppnaren såhär:

"Kvinnan som öppnade dörren och tittade misstänksamt på mig hade ett ansikte man måste vara en mycket tillgiven son för att kunna älska, i alla fall vid första ögonkastet. Nästa gång jag hade slut på mardrömmar skulle jag försöka komma ihåg det.

Det var ett ansikte som sett allför måna nätter och alltför få dagar. Det var ett ansikte som hade gått igenom livets mörka korridorer och aldrig kommit ut i dagsljuset. Ett ansikte som man kunde tänka sig att tycka om ifall man stötte på det i ett skumt rum och det befann sig på rummets motsatta sida och man var på väg att gå" 

*fniss*  Inte en så jättesnäll beskrivning av en människa kanske. Men roligt är det.

Så läs boken människor!!!

Såg oxå ett trevligt program på dumburken. Musikdokumentärserie var tydligen genren och det måste bli dagens konstigaste ord! Hursomhelst så handlade det om musik jag gillar så här får ni:

http://www.youtube.com/watch?v=XE2fnYpwrng&feature=related

Hur ska jag hinna?

Hur är det meningen att man skall hinna uppdatera här på helgerna?

Fredag: Hamnade på GC efter mycket om och men. Barnen satt hemma med Noomi och kollade "Se upp för dårarna". De tycker tydligen att den är bra. Massor av roligt folk träffade jag på Gc iaf. Gick dit med Gabbi, Simone och Walle. Tror minsann att Walle tog ett par kort oxå, men inga som jag har :o(

Lördag: Då firade grannskapet 40 år! Jag var lite sliten, gick ut och sa hej och tog en korv med grannarna. Sen tog jag med mig en granne ner till centrum och käkade pizza istället. Jaaa det var en sån dag. Men Joceline utnyttjade allt roligt som fanns denna dag och såhär såg hon ut när jag hittade henna på gården.




Resten av dagen spenderades på soffan. Försökte se Blades of Glory ett antal ggr men somnade hela tiden! Så kul var den liksom....

Söndag: Upp och iväg till Grönan tidigt, tidigt. Det blev till slut jag å barnen, Petra, Ola och Mischa. Lite senare på dagen vaknade Jonte till liv oxå och kom in. Det blev en heldag + helkväll på grönan. Jag vågade dock inte åka kvasten denna gång.  The Hives spelade och som avslutning på kvällen var det stort fyrverkeri.

Behöver jag säga att jag är lite trött idag?

RSS 2.0